Utrecht

Vacatures

 • Steun bij Rouw zoekt vrijwilligers

  Humanitas begeleidt al 25 jaar mensen in rouw door middel van individuele begeleiding.  Eigen ervaring met verlies kan een pre zijn, maar is niet noodzakelijk. Het vermogen om nabij de ander te durven zijn wel. Heb je belangstelling voor dit werk? Neem dan contact met ons op. 

 • Geef iemand meer kans in Utrecht en word Taalmaatje

  Humanitas Taalmaatjes helpt anderstalige Utrechters die hun Nederlands willen verbeteren.  Een leuke en concrete manier om een ander tijdelijk te ondersteunen.

 • Vrijwilliger Steun bij Rouw

  Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met verlies. Humanitas begeleidt al 25 jaar mensen in rouw door middel van individuele begeleiding. Als vrijwilliger bij Steun bij Rouw bezoek je mensen thuis.

 • Coördinator Taalmaatjes

  Voor dit project wordt een nieuwe co√∂rdinator gezocht. Wil jij ook graag mensen bij elkaar brengen? Taalmaatjes koppelt anderstalige deelnemers die hun Nederlands willen verbeteren aan vrijwilligers die hen daarbij helpen. 

 • Wil jij bij iemand op bezoek?

  Wil jij bij iemand op bezoek? Onze doelgroep is divers, een mens kan om zoveel verschillende redenen eenzaam of geisoleerd raken. We zijn er dus voor mensen die kampen met een of meerdere problemen