Vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek

Humanitas is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Mensen kunnen een beroep op ons doen voor onder andere het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren van de taal, het verwerken van verlies en het aanpakken van financiĆ«le problemen. We zijn er ook voor Utrechters die voor een ander van betekenis willen zijn.

Voor ons project Vriendschappelijk Huisbezoek zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Het project Vriendschappelijk Huisbezoek heeft als doel mensen met weinig sociale contacten te ondersteunen. Onze deelnemers hebben behoefte aan een praatje of om er samen op uit te gaan.

Als vrijwilliger ga je bij iemand langs voor een praatje of ga je samen iets doen, zoals wandelen of boodschappen doen. Het doel is om het sociaal isolement te doorbreken en het sociale netwerk en de zelfredzaamheid van de deelnemers te vergroten.

Kun jij goed luisteren en wil jij er speciaal zijn voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen? Ben je maatschappelijk betrokken? En kom je graag bij mensen thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse? In dit formulier kun jij jouw gegevens invullen.

Voor meer informatie over dit project kun je contact opnemen met Meryem, Joanne of Karin door te mailen naar vhb.utrecht@humanitas.nl.

Voor algemene informatie zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 030-2524030 en via email: utrecht@humanitas.nl

 

 

Terug naar overzicht