Make a Difference Today

Jij wilt je toch ook inzetten voor een ander én daarbij je eigen talenten ontwikkelen? En dat het ook nog eens past binnen jouw kostbare tijd? Wij bieden je een mooie ervaring tijdens onze MDT reis!

In zes maanden tijd ga je wekelijks aan de slag met vrijwilligerswerk dat bij jou past. Misschien wil je als taalmaatje iemand helpen met het beter leren spreken van de Nederlandse taal of wil je een andere jongeren helpen met het op orde krijgen van zijn/haar financiën. Of misschien is social media wel helemaal jouw ding. We zoeken samen naar de beste plek voor jou.

Ook ga je in een groep met andere enthousiaste jongeren aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Zo ontdek je met de talentenscan wie je bent en waar nu écht je talenten liggen. En er zijn nog vele andere workshops die je naar jouw smaak kunt kiezen!

Start op een moment dat het jou goed uitkomt. 
Aanmelden
Nieuwsgierig geworden? Dan willen we graag kennis met je maken zodat jij meer over jezelf kan vertellen en wij meer over het project. In dit formulier kun je jouw gegevens invullen.

Meer informatie 
Check onze website - https://jongeren.humanitas.nl/ of app, bel of mail Rosanne en dan spreken we elkaar snel!

Contactgegevens Rosanne: 06-57064040 en r.schutte@humanitas.nl

Het project Make a Difference Today is een maatschappelijke diensttijd van Humanitas samen met  Young Ambition.

Terug naar overzicht