Vrijwilliger Studiemaatjes

Zin in vrijwilligerswerk of juist ondersteuning nodig?

Het Studiemaatjes project van Humanitas Utrecht is er voor het (her)vinden van motivatie en plezier tijdens je studietijd. Je krijgt ondersteuning van of ondersteunt een medestudent. Bijvoorbeeld bij het creëren van overzicht, leren motiveren en het maken en nakomen van planningen. Ook samen studeren, als stok achter de deur, of het studentenleven in Utrecht verkennen behoort tot de mogelijkheden. 

Wil je weten of je aanmerking komt als deelnemer of vrijwilliger? Kijk voor meer informatie op de website. Heb je gewoon een vraag? Dan kan je contact opnemen door te appen naar 0635130446 of te mailen naar studiemaatjes.utrecht@humanitas.nl.

Humanitas
Humanitas is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Mensen kunnen een beroep op ons doen voor onder andere het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren van de taal, het verwerken van verlies en het aanpakken van financiële problemen. We zijn er ook voor Utrechters die voor een ander van betekenis willen zijn.

Talentontwikkeling
Ben je tussen de 18 en 28 jaar? Dan kun je naast je vrijwilligerswerk als maatje ook een talentontwikkelingstraject bij ons volgen. In zes maanden tijd ontdek je tijdens de MDT-reis samen met andere jongeren wat jouw talenten zijn, krijg je extra coaching en toffe workshops, en veel gezelligheid!

Voor algemene informatie zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 030-2524030 en via de email: utrecht@humanitas.nl

Terug naar overzicht