Welkom op de website van Humanitas Utrecht!

Humanitas Utrecht is er voor mensen die op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie, met de hulp van een vrijwilliger. Wij verbinden Utrechters aan elkaar zonder onderscheid te maken in afkomst, geloof of cultuur. Met meer dan 400 vrijwilligers helpen we bij het krijgen van grip op geldzaken of studie, beter Nederlands leren spreken, het verwerken van verlies of het doorbreken van eenzaamheid.

Telefoonnummer:
030 252 40 30

CONTACT

Activiteiten

Vriendschappelijk Huisbezoek

Voel jij je soms alleen en heb je behoefte aan een luisterend oor? Of wil je (nieuwe) activiteiten ondernemen? Met Vriendschappelijk Huisbezoek sta je er niet langer alleen voor.

Taalmaatjes

Wil jij beter Nederlands leren spreken? Een taalmaatje kan je helpen! Met een taalmaatje leer je de taal op een leuke en actieve manier.

Thuisadministratie

Krijg je rekeningen die je niet meer kunt betalen? Of weet je niet waar je geld heen gaat? Bij Thuisadministratie krijg je weer greep op je geldzaken.

Studiemaatjes

Vind je het lastig om overzicht te houden over je studie? Bij Studiemaatjes krijg je ondersteuning van een medestudent of iemand die net klaar is met studeren.