Heeft u hulp nodig? Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Maatjesproject ondersteunt mensen die behoefte hebben aan gezelschap. Vrijwilligers bieden aanvullende hulp in de vorm van persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Meer activiteiten van Humanitas Veendam & Pekela
Vacatures
Humanitas Veendam-Pekela zoekt een bestuurslid!

Ben je enthousiast, een netwerker en heb je affiniteit met vrijwilligerswerk? En ben je op zoek naar een uitdagende vrijwilligersbaan? Kom dan ons team versterken! Het betreft een onbezoldigde functie.  Humanitas Veendam-Pekela is één van de afdelingen van de vereniging Humanitas. Wij voeren ...

Vrijwilliger Steun bij Rouw en Verlies

Help jij graag mensen bij de verwerking van een zwaar verlies? Humanitas afdeling Veendam-Pekela zoekt voor haar werkgroep Steun bij Rouw en Verlies nieuwe vrijwilligers.

Vrijwilligers Maatjesproject

Humanitas afdeling Veendam/Pekela zoekt vrijwilligers voor het Maatjesproject Heb jij zin om iemands leven een beetje leuker te maken? En je eigen leven hierdoor te verrijken? Humanitas afdeling Veendam/Pekela zoekt voor het Maatjesproject enkele vrijwilligers.

Vrijwilliger vriendschapskring

Humanitas afdeling Veendam/Pekela zoekt vrijwilligers voor zijn vriendschapskring. De vrijwilligers begeleiden deelnemers met een verstandelijke beperking bij hun vrije tijdsbesteding Je begeleidt hen bij leuke uitjes.

Bekijk alle vacatures

17-6-2020 Geen Kindervakantieweken

Geen Kindervakantieweken deze zomer! Met pijn in het hart heeft Humanitas Noord besloten om de Kindervakantieweken niet door te laten gaan. Juist nu kinderen het zo nodig hebben! We hopen dat het volgend jaar weer georganiseerd kan worden. 

De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan. Er is veel ruimte voor gezelligheid: naar ‘n film of museum, wandelen; activiteiten waarbij jij leuke mensen ontmoet.

Je gaat meer van 'het er zijn' genieten.

Lees hoe Cornetta rust geeft aan een echtpaar waarvan de man mantelzorger is.

Humanitas: Doneren

Steun ons