Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Kindervakantie van de afdeling Veendam/Pekela organiseert het ook voor jouw kind(deren).

Over de kindervakantieweken
Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit het er gewoon  even niet in. Misschien is gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. 

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuk spelen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer, om maar wat voorbeelden te noemen.  

Onze vakantieweken worden veilig en vertrouwd georganiseerd. Vrijwilligers worden deskundig opgeleid en werken volgens de kwaliteitsnormen van het keurmerk kindervakantieweken. 

Dit jaar wordt de kindervakantieweek gehouden van 26 juli tot en met 31 juli in kampeerboerderij de Veldhoeve in Orvelte.

Wilt u informatie of uw kind aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Wendy de Jong: kindervakantieweken.veendam@humanitas.nl of Henk Jansen via tel. 06-13874104

Klik hier voor de folder van de Kindervakantieweken 2021