Veendam/Menterwolde/Pekela

Kindervakantieweek

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar die om financiƫle, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan, organiseert Humanitas jaarlijks vakantieweken.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Kindervakantieweek 2016

Humanitas orgaiseert voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een kindervakantieweek van 25 tot en met 30 juli. Klik hier voor meer informatie.

5-4-2016 Humanitas Kindervakantieweek 2016

Humanitas organiseert van 25 tot en met 30 juli een vakantieweek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.