Nieuwe Waterweg Noord

Onze vrijwilligers

Humanitas afdeling Nieuwe Waterweg Noord helpt mensen bij het voeren van hun administratie en het organiseren van hun geldzaken. Het bestuur en de mensen die helpen zijn vrijwilligers.

Onze afdeling wordt gerund door vrijwilligers.

Binnen onze afdeling zijn drie soorten vrijwilligers actief:

  • Bij ons helpen uitvoerende vrijwilligers mensen bij het op orde brengen van hun administratie en het organiseren van hun geldzaken. Sta jij open voor anderen,  en heb je financieel inzicht en tijd om iemand te helpen? Misschien is dit jouw vrijwilligersbaan. 
  • De coƶrdinerende vrijwilliger bespreekt de hulpvragen van deelnemers en brengt deelnemers en vrijwilliger met elkaar in contact. Daarnaast is zij/hij aanspreekpunt voor deelnemers en vrijwilligers.
  • Bestuurlijke vrijwilligers houden zich bezig met de organisatie van de afdeling. Denk aan: financiĆ«n, PR, contacten met de gemeente en andere organisaties en het organiseren van nieuwe activiteiten.

Lijkt het jou leuk om vrijwilligerswerk te doen binnen Humanitas Nieuwe Waterweg Noord. Kijk dan eens bij onze vacatures of neem gewoon contact op, liefst via de mail.

Meer informatie over het doen van vrijwilligerswerk bij Humanitas vind je op de landelijke pagina's van onze vereniging.