Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis om je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Persoonlijke financiën

Het bijhouden van persoonlijke financiën is voor veel mensen een hele opgave. Met name is dit een probleem wanneer omstandigheden veranderen, zoals een daling van het maandelijks inkomen, een verhuizing, een echtscheiding, een (psychische) ziekte enzovoort.

Mensen die geen groot talent hebben voor administratie kunnen in dit soort situaties het overzicht kwijt raken. Vaak gebeurt het dat het aanvragen van toeslagen of kwijtscheldingen en het betalen van rekeningen wordt uitgesteld of vergeten. Daardoor kunnen schulden ontstaan en voor men het weet wordt het ene gat met het andere gedicht. Thuisadministratie richt zich op het voorkómen van dit soort situaties. Er wordt bij de cliënt thuis laagdrempelige, vraaggestuurde ondersteuning gegeven bij het op orde brengen en houden van de administratie. Die ondersteuning richt zich op dingen die elke Nederlander zou moeten kunnen en kan daarom uitstekend worden uitgevoerd door vrijwilligers. Bovendien kan een vrijwilliger zich meer inleven in de specifieke persoonlijke situatie omdat hij meer tijd voor die persoon beschikbaar heeft.

Ben jij iemand die hulp nodig heeft bij het regelen van je geldzaken en het ordenen van je administratie? Neem contact op met één van onze coördinatoren in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis.

Voor hulp in Schiedam:

Louis Druijve      -   06-35117765

Huub Willemse   -   06-13090536

Yvonne Lopes     -   06-35117766

Voor hulp in Maassluis:

Albert de Lange   -  06-51433960

Leo van buren     -  06-20003052

Wim Goedendorp -  06-22557202

Voor hulp in Vlaardingen:

Yvonne Lopes     -   06-35117766