Voorne-Putten Rozenburg

Lotgenotengroep

Er breekt een periode aan van verwarring. En nu bent u wellicht op zoek naar een manier om om te gaan met het verlies van een dierbare. Buiten u om gaat het leven, hoe hard ook, gewoon door. Daardoor ontstaat het gevoel van eenzaamheid. En natuurlijk zullen er mensen om u heen zijn die er voor u willen zijn, maar die wilt u niet steeds lastig vallen met uw verdriet.

Als u met anderen, die nagenoeg hetzelfde hebben doorgemaakt, samen kunt stilstaan bij het verdriet, naar elkaars verhalen kunt luisteren en elkaars ervaringen kunt delen, dan voelt u zich misschien begrepen en niet zo alleen.

Humanitas afdeling Voorne-Putten en  Rozenburg organiseert binnenkort weer een lotgenotengroep om mensen met elkaar in contact te brengen.

De eerste bijeenkomst start bij voldoende aanmeldingen op vrijdag 5 oktober 2018 om 10.00 uur in het Humanitas-huis aan de Veerman 3 in de Gildewijk tegenover Metrostation Centrum in Spijkenisse.

Er zullen 8 bijeenkomsten van 2 uur worden gehouden, de begeleiding is in handen van ervaren en getrainde vrijwilligers.

Voor deelname aan deze lotgenotengroep wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van € 25,--.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij de coördinatoren  van Humanitas, Steun bij Rouw, telefoon 06-20208751 / leontien-humanitas@outlook.com

Terug naar overzicht