Voorne-Putten Rozenburg

Stilstaan bij verlies

Er breekt een periode aan van verwarring. En nu bent u wellicht op zoek naar een manier om om te gaan met het verlies van een dierbare. Buiten u om gaat het leven, hoe hard ook, gewoon door. Daardoor ontstaat het gevoel van eenzaamheid. En natuurlijk zullen er mensen om u heen zijn die er voor u willen zijn, maar die wilt u niet steeds lastig vallen met uw verdriet.

Als u met anderen, die nagenoeg hetzelfde hebben doorgemaakt, samen kunt stilstaan bij het verdriet, naar elkaars verhalen kunt luisteren en elkaars ervaringen kunt delen, dan voelt u zich misschien begrepen en niet zo alleen.

Humanitas afdeling Voorne-Putten en  Rozenburg organiseert binnenkort weer een lotgenotengroep om mensen met elkaar in contact te brengen.

De eerste bijeenkomst start bij voldoende aanmeldingen op vrijdag 16 maart 2018 om 10.00 uur in het Humanitas-huis aan de Veerman 3 in de Gildewijk tegenover Metrostation Centrum in Spijkenisse.

Er zullen 8 bijeenkomsten van 2 uur worden gehouden, de begeleiding is in handen van ervaren en getrainde vrijwilligers.

Voor deelname aan deze lotgenotengroep wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van € 25,--.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij de coördinatoren  van Humanitas, Steun bij Rouw, telefoon 06-20208751 / leontien-humanitas@outlook.com

Terug naar het nieuwsoverzicht