Voorne-Putten Rozenburg

Portefeuillehouder Financiën

Ter versterking van het bestuur zoekt Humanitas Voorne-Putten Rozenburg een actieve en betrokken portefeuillehouder financiën.

Wat doet de portefeuillehouder financiën?

Als portefeuillehouder financiën stel je de begroting op en bewaakt deze en je stelt de jaarrekening op. Dit alles in overleg met de assistent accountant van het district Zuidwest. Je beheert de uitgaven van de afdeling, vraagt subsidies aan, registreert deze en je accordeert alle financiële transacties. Je houdt het afdelingsbestuur op de hoogte van alle relevante financiële zaken en je bent ook actief met het werven van fondsen. Kortom, je bent het financiële geweten van het lokale bestuur!

Wat vragen we van de portefeuillehouder financiën?

Kennis van financiële verslaglegging en budgettering is handig, evenals inzicht in financiën en geldstromen.
De portefeuille vraagt organisatievermogen. Daarnaast helpen je discipline, accuratesse en ervaring met onderhandelen deze portefeuille goed te behartigen.

Ons gedreven en enthousiaste bestuur bestaat uit 6 vrijwilligers en vergadert eens per maand in Spijkenisse. De inzet varieert tussen de 2 en 6 uur per week.

Geïnteresseerd?

Wil jij een steentje bijdragen aan een prettige en menselijke samenleving door je vrijwillig in te zetten als portefeuillehouder financiën?
Neem voor meer informatie contact op met:
Anne Marie Koopman-van Kouwen
06 22 964 000
amkoko@hetnet.nl

Terug naar overzicht