West-Brabant West

Het derde Rouwcafé van 2018 komt eraan: 8 oktober 2018

Het belooft een boeiende avond te worden met als thema: de unieke zoektocht naar zin en betekenis na een ingrijpend verlies. Inleiding wordt verzorgd door Ineke Koedam, bureau voor rouwbegeleiding Weerschijn.

Rouwcafé in Roosendaal

Op 8 oktober ‘s avonds wordt weer een rouwcafé gehouden in Roosendaal. Het thema van de avond is: de unieke zoektocht naar zin en betekenis na een ingrijpend verlies, waarbij ingegaan wordt op de misverstanden die er leven op het terrein van rouw, inclusief de handvatten die daarbij horen. De lezing van deze avond wordt verzorgd door Ineke Koedam, oud hospice coördinator, auteur en directeur van Weerschijn.

Rouwen door naar elkaar te luisteren  

Op deze avond is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en in gesprek te gaan. Zowel voor hen die persoonlijk een verlies hebben geleden als voor hen, die professioneel met verliezen van anderen te maken hebben is de avond uitermate boeiend. 

  • 8 oktober 2018
  • 19.30 uur tot 21.30uur (inloop vanaf 19.15 uur)
  • Kapel Centrum Wonen & De Brink
  • Melis Stokelaan 5, Roosendaal

Gratis toegang tot het rouwcafé 

De toegang is gratis. De zaal gaat open om 19.15 uur. Het rouwcafé wordt georganiseerd door Humanitas WBW in samenwerking met Stichting Groenhuysen. Voor nadere informatie kun je contact opnemen via tel. 0165-599936 of via e mail: rouwenverlies.wbw@humanitas.nl

Terug naar overzicht