West-Brabant West

Rouwcafé 23 januari 2017 in Roosendaal

Een rouwcafé is een plek waar u vrijblijvend naar toe kunt komen om te luisteren en te praten over rouw en verlies aan de hand van een thema.

Deze keer zal de avond geleid worden door Sandra de Bruyne. Zij is rouw- en verliesdeskundige. Sinds kort is zij vrijwilliger bij Humanitas. Sandra zal u meenemen op de tocht door het rouwlandschap. Een tocht waarin we op zoek zijn naar een plek waar we ons verdriet kunnen herbergen.

Waarom Rouwcafé?

Rouw is een unieke tocht, voor iedereen is die tocht weer anders.  Sandra beschrijft de stappen door het rouwlandschap, die bedoeld zijn als een houvast in barre tijden. 

Het thema van de avond zal zijn: “De tocht door het land van rouw”

Sandra zal aan de hand van voorbeelden de verschillende stappen door het rouwlandschap toelichten. Er is ruimschoots gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en in gesprek te gaan.  

Voor wie is het Rouwcafé?

Zowel voor hen die persoonlijk een verlies hebben geleden als voor hen, die professioneel met verliezen van anderen  te maken hebben is de avond uitermate boeiend. Het rouwcafé wordt georganiseerd door Humanitas in samenwerking met Stichting Groenhuysen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via tel. 0165-599936 of via mail: rouwenverlies.wbw@humanitas.nl

Waar is het Rouwcafé

Het rouwcafé zal gehouden worden op 23 januari 2017  van 19.30 tot 21.30 uur in de kapel van het Centrum Wonen & Zorg de Brink, Melis Stokelaan 5, te Roosendaal. 

De toegang is gratis. De zaal gaat open om 19.15 uur.

Terug naar overzicht