(uitgesteld) Wekelijks Taalcafé Bergen op Zoom

Helaas hebben we wegens de maatregelen rond het Coronavirus besloten het taalcafé in Bergen op Zoom tot nader order uit te stellen. Houdt de agenda in de gaten! Bedankt voor je begrip! 

----------------------------------------------------

Iedere donderdag Taalcafé in Bergen op Zoom:

Elke week op donderdag organiseert Humanitas een Taalcafé in samenwerking met Bibliotheek Het Markiezaat in Bergen op Zoom.

Nederlands oefenen

Locatie:

Bibliotheek Het Markiezaat, Kortemeestraat 17 in Bergen op Zoom.

Wanneer: 

Elke donderdag van 13.30-14.30 uur

Meer informatie via info@stadsacademieboz.nl en tel. 0164 - 237 056

Voor wie:

Doel van het Taalcafé is wekelijks faciliteren dat anderstaligen met autochtone Nederlanders en elkaar in gesprek kunnen gaan onder het genot van een kopje koffie of thee. Er wordt geen les gegeven. Gewoon gezellig samen zijn, ervaringen delen en ondertussen de Nederlandse taal spreken.

Taalcafé combineren met Taalmaatje

Wil je je Nederlandse taalkennis kosteloos naar een hoge niveau tillen? Denk dan ook eens aan een TaalMaatje. 

Een vrijwilliger van Humanitas helpt je dan één jaar lang door het voeren van informele gesprekken of bezoekjes aan bijvoorbeeld de bibliotheek. Maar ook samen boeken of tijdschriften lezen, naar ouderavonden gaan of sollicitatiebrieven schrijven is iets waar jouw vrijwilliger je graag mee helpt. 

Taalmaatje iets voor jou?

Lees hier over het project Taalmaatje van Humanitas. Wil je dat een Taalmaatje jou komt helpen Nederlands te leren lezen en schrijven? Meld je dan meteen aan.  

Terug naar overzicht