Even Voorstellen: Jos le Sage

“We zijn op het secretariaat met heel leuke initiatieven bezig!”

Even voorstellen: Wie ben je? 

Mijn naam is Jos le Sage-Menheere en ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Ik ben getrouwd en heb een zoon van 25 jaar en een zoon van 23 jaar. Gedurende 35 jaar heb ik met veel plezier bij verschillende afdelingen van de Rabobank gewerkt, o.a. als accountmanager Private Banking en als CRM specialist. Nu ben ik mantelzorger voor mijn 90-jarige vader die aan Parkinson lijdt en daarnaast help ik ook mijn schoonvader van 92 jaar. Omdat ik wel verlangde naar iets daarnaast, heb ik gereageerd op de vrijwilligersvacature van medewerker Secretariaat bij Humanitas in Roosendaal. Ik ben hier in februari begonnen en het bevalt me erg goed!

Wat breng je ons?

Vanuit mijn werkervaring bij de Rabobank heb ik ruime kennis opgedaan op het gebied van structurering en planning binnen een organisatie. We zijn inmiddels met heel leuke initiatieven bezig op het secretariaat (jullie ideeën zijn natuurlijk ook welkom!). Daarnaast denk ik vooral ook gezelligheid te brengen.

Wat haal je eruit?

Dan denk ik vooral aan sociale contacten, de gezelligheid van andere mensen om me heen. Ik vind het daarnaast ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. En het is weer even heel wat anders dan ik gewend was.

Terug naar het nieuwsoverzicht