Even voorstellen: Karin Blook

Wie ben je?

Ik ben getrouwd en woon met mijn partner en 2 dochters (15 en 18 jaar) in Roosendaal. In mijn vrije tijd doe ik graag aan Tai Chi en ik ben actief betrokken bij de buurtpreventie. Ik run daarnaast twee ondernemingen: ‘Pure2eat’, waarbij de aandacht gevestigd is op meer bewustzijn op het gebied van voeding. Met name welke invloed voeding en vooral suikers heeft op hoe je je voelt.

Mijn persoonlijke projecten

Via ‘Project met impact’ initieer, coördineer en voer ik projecten uit die een sociale impact op de maatschappij hebben. Een van de projecten organiseer ik samen met de bibliotheek: Human Library, waarbij je een mens leent in plaats van een boek.

Een mens met een bijzonder verhaal, een ervaringsdeskundige. Via deze link www.facebook.com/HumanLibraryRoosendaal kom je op de facebook pagina.

Wat kom je Humanitas brengen?

Ik ben al bekend met Humanitas als vrijwilliger en beroepskracht. In de periode 2006-2013 heb ik mij voor verschillende projecten met veel enthousiasme ingezet. Daarom trok de vacature coördinator Get a Grip direct mijn aandacht, omdat die heel erg aansluit bij mijn ideeën over hoe we in de maatschappij met elkaar kunnen omgaan.

Naast Get a Grip ga ik mij ook inzetten bij Thuisadministratie, het secretariaat en de communicatie. Ik ben nu 1 week werkzaam en hoop na een korte inwerkperiode een goede ondersteuning te kunnen bieden aan bovengenoemde projecten. Ik heb er veel zin in!

Wat kom je halen?

Ik wil graag in contact komen met mensen die ook de intentie hebben om samen de wereld mooier te maken. Een slogan die ik graag gebruik: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Terug naar het nieuwsoverzicht