Klimbos uitje

“Mijn meiden ( 7 jaar) vertellen hun belevenissen aan iedereen!!!”
Dit is 1 van de vele reacties van de kinderen die mee geweest zijn naar het Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom in de meivakantie. Kiwanis Roosendaal heeft er dit jaar mede voor gezorgd dat de Roosendaalse kinderen een onvergetelijke middag hebben gehad.
Humanitas en Kiwanis Roosendaal zijn met 23 kinderen naar het bos geweest en daar hebben de kleintjes het kabouterpad gelopen. Onder de enthousiaste leiding van Kiwanis Roosendaal hebben de kinderen daar spelletjes gedaan, liedjes gezongen en natuurlijk het pad ontdekt.
De oudere kinderen mochten na de instructie gaan klimmen en ook zij waren super enthousiast. Er zijn verschillende routes en iedereen heeft daar goed gebruik van gemaakt. Toen de frietjes al op tafel stonden moesten de laatste 4 kinderen nog uit het bos gehaald worden omdat ze zo lang mogelijk wilden klimmen.
Deze geweldige middag hebben ze afgesloten met frietjes en een ijsje. Daarna zat iedereen weer voldaan en uitgeput in de bus op naar Roosendaal waar de ouders vol verwachting stonden te wachten.
Nog enkele reacties: 
"De kinderen hebben een onwijs leuke dag gehad, nogmaals enorm bedankt voor alles."
"En kan jullie nog tig keer bedanken voor de geweldige dag!! Dit betekent voor mij en de kinderen heel veel."
En volgend jaar weer? Als het aan de kinderen ligt zeker!
Terug naar het nieuwsoverzicht