Lions Steunen Taalmaatjes

Vier Roosendaalse Lions afdelingen hebben het Taalmaatjesproject van Humanitas West-Brabant aangenaam verrast. Tijdens een feestelijke happening op zaterdag 24 juni in schouwburg De Kring ontving Humanitas voorzitter Harrie van Rooij een cheque van liefst  â‚¬ 5.000,- uit handen van (de voorzitters van) Lions Roosendaal, Lions Witheeren, Lions Wouw en Lions Roosendaal Westhoek.

De gulle gevers waren Lions Roosendaal, Lions Witheeren, Lions Wouw en Lions Roosendaal Westhoek. Na een aantal voorlichtingsbijeenkomsten en uitleg door Humanitas eerder dit jaar bij de vier Lions afdelingen werd besloten om het taalproject ruimhartig te ondersteunen.

Naast  individuele acties per afdeling vond afgelopen zaterdag het finale sponsor event plaats,  een puzzel-rally tocht in de regio waaraan 34 equipes meededen.

 

De inschrijfgelden zijn geheel en al ten goede gekomen aan het Taalmaatjesproject van Humanitas. Door deze sponsoring is het mogelijk om de sterke groei in het aantal aanvragen voor taalondersteuning te kunnen (blijven) bekostigen. De middelen worden gebruikt voor het aanschaffen van lesmateriaal maar ook om het wekelijkse taalcafé in Parrotia te kunnen blijven houden.

Terug naar het nieuwsoverzicht