Rouwcafé met Marieke de Bruijn

We mogen terug kijken op een heel mooie, leerzame en goedbezochte avond met gastspreekster Marieke de Bruijn, psychosociaal therapeut en gespecialiseerd in rouw en verliesverwerking.
 
Ieder van ons krijgt vroeg of laat, direct of indirect, te maken met een verlieservaring die een behoorlijke indruk, verdriet en vragen kan achterlaten. Hoe kunnen we verder gaan na een diep verlies en hoe kunnen we omgaan met de pijn die vaak verstrekkende gevolgen kan hebben.
Het meest duidelijke voorbeeld van verlies voor velen is het overlijden van een dierbare, waarna we ons verdriet maar nauwelijks kunnen overzien. Maar ook het verliezen van gezondheid of werk kan een behoorlijk rouwproces tot gevolg hebben.
 
Dit proces heeft altijd een impact op meerdere vlakken. De reactie van ons verstand, gevoel, lichaam, intuïtie en achtergrond spelen altijd mee en zijn verschillend van persoon tot persoon.
Als we leren om bewust te worden van onze emoties als gereedschap, dan kunnen we leren meer balans te vinden en vorm te geven aan de toekomst. Gun jezelf tijd en je eigen tempo in je zoektocht naar troost. Dit is beslist geen makkelijke, maar zeker wel een boeiende weg. "Word hierin goed gezelschap van jezelf!"
 
Velen waren zeer positief over de boeiende en heldere uitleg van Marieke en hebben weer nieuwe inzichten meegekregen die nodig zijn om verder te gaan.
 
Voor eventuele vragen of informatie kunt u terecht bij:
Praktijk voor psychosociale begeleiding Marieke de Bruijn
Hanzeweg 48  
6981 BX  Doesburg
www.mariekedebruijn.com
Telefoon: 06-55727400
info@mariekedebruijn.com     

Terug naar het nieuwsoverzicht