CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 13298306
  • Adres:
  • Humanitas West-Friesland is actief in: Aartswoud, Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn Nh, Lambertschaag, Lutjebroek, meer...

Onze activiteiten

(0613298308) Het maken van een Levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.

06-53823474/06-13122710 of kijk op Thuisadministratie voor financiƫn en administratie. Blijf dus niet rondtobben, als je om welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg! (ta.west-friesland@humanitas.nl)

Meer activiteiten van Humanitas West-Friesland
Humanitas: Vacatures

Gevraagd

Humanitas is op zoek naar vrijwilligers om  Telefooncirkels te helpen opzetten.

Thuisadministratie is op zoek naar vrijwilligers en een coƶrdinator.

Levensboek is op zoek naar vertellers; mensen die hun levensverhaal willen laten opschrijven.

Humanitas: Telefooncirkel

Telefooncirkel

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen de Telefooncirkels op te zetten. E-mail naar tc.west-friesland@humanitas.nl of bel 06-13298307.

Telefooncirkel

Humanitas: Thuisadministratie

Thuisadministratie

06-53823474 of 06-13122710

Is jouw administratie een rommeltje? Wij helpen je weer overzicht te krijgen in jouw administratie. Neem contact op met de Thuisadministratie van Humanitas; Koos of Joep.

Ik kan er wel een boek over schrijven.

Elk leven is de moeite waard en daarmee ook uw verhaal. Loopt u met het plan rond om (een deel van) uw leven vast te leggen? Dierbare herinneringen of ingrijpende gebeurtenissen die u wilt delen met familie en vrienden. Of wilt iets van uw geschiedenis nalaten en overdragen aan uw (klein)kinderen? Dan is het levensboek wellicht iets voor u.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Nieuws