West-Friesland

Wat we doen

Home-Start Medemblik

Behoefte aan opvoedingsondersteuning? Een vrijwilliger van Home-Start kan je helpen.
Spanningen in het gezin door bijvoorbeeld ziekte, overbelasting, problemen met kinderen, partner, werk of geld?  Is een luisterend oor of helpende hand nodig? Doe dan een beroep op Home-Start.

Humanitas Kindervakantieweken

Een gezinsvakantie niet mogelijk? Met de Humanitas Kindervakantieweken kan je kind toch op vakantie. Naast groepsweken kunnen kinderen ook op vakantie bij een gastouder. In beide gevallen zijn de kinderen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Humanitas Gezin in Balans PI Zwaag

Zit je in de PI Zwaag? Humanitas helpt je met je administratie. Vrijwilligers van Humanitas helpen je met praktische zaken, zoals invullen van formulieren, vragen over schulden,  inschrijven bij een woningcorporatie of regelen van zorg na je detentie.

Humanitas Thuisadministratie

Bel 06-13298307 of kijk op Thuisadministratie om financiƫn en administratie op orde te brengen. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg! (ta.west-friesland@humanitas.nl)

Humanitas Levensboek

(0613298308) Het maken van een Levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.