Wat we doen

Telefooncirkel

Zelfstandig met een beetje toezicht. Telefooncirkel is een dagelijks belrondje van  alleenwonende mensen. De vrijwilliger komt in actie bij ‘geen gehoor’.

Home-Start Medemblik

Behoefte aan opvoedingsondersteuning? Een vrijwilliger van Home-Start kan je helpen.
Spanningen in het gezin door bijvoorbeeld ziekte, overbelasting, problemen met kinderen, partner, werk of geld?  Is een luisterend oor of helpende hand nodig? Doe dan een beroep op Home-Start.

Kindervakantieweken

Een gezinsvakantie niet mogelijk? Met de Humanitas Kindervakantieweken kan je kind toch op vakantie. Naast groepsweken kunnen kinderen ook op vakantie bij een gastouder. In beide gevallen zijn de kinderen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Thuisadministratie

 Thuisadministratie voor financiën en administratie 06-53823474 of 06-13122710 of 06-13654509. Blijf niet tobben, als je om welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg! (ta.west-friesland@humanitas.nl)

Zingeving Levensboek.nu

(0613298308) Het maken van een Levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.