West-Friesland

Steun ons

Waarom moet een vrijwilligersorganisatie aan fondsenvorming doen en vragen om subsidie bij onder andere de gemeenten van West-Friesland?

Het zal duidelijk zijn dat een vrijwilligersorganisatie - zoals onze afdeling  - jaarlijks een aanzienlijk lagere financiële begroting heeft dan een organisatie die met betaalde krachten werkt. Maar ook een vrijwilligersorganisatie maakt kosten: denk aan het huren van ruimte voor bijeenkomsten voor vrijwilligers, vrijwilligers hebben onkosten die moeten worden vergoed en er is sprake van opleiding- en trainingskosten.

Om onze afdeling West-Friesland te steunen kunt u lid worden. Leden betalen € 30,- per jaar. Aanmelden kan door op "WORD LID" te klikken. U komt dan op de landelijke site, waar u het item "Word Lid" kunt kiezen. Het landelijk bureau van Humanitas draagt de contributie van de leden die ingezetenen zijn van West-Friesland jaarlijks af aan de afdeling. Onze afdeling gebruikt dat geld voor het financieren van zaken die aan de vrijwilligers ten goede komen.