Prima start van het seizoen 2021 - 2022

Tijdens een gezellige bijeenkomst met alle vrijwilligers is op woensdag 1 september het nieuwe seizoen van start gegaan

Tijdens een gezellige bijeenkomst met alle vrijwilligers is op woensdag 1 september het nieuwe seizoen van start gegaan. Voor een belangrijk deel liggen de corona maatregelen achter ons en kunnen we weer - voorzichtig - fysiek activiteiten organiseren en overleg hebben met elkaar.

De voorzitter memoreerde kort de beperkingen tijdens het afgelopen anderhalf jaar: zoals minder/geen huisbezoeken bij de thuisadministratie maar afspraken op kantoor, het voorleesproject waarbij voorlezen in het gezin niet mogelijk was, Rouw & Verlies was lastig en bij detentie was de Geerhorst voor vrijwilligers niet toegankelijk. Wel zijn de activiteiten van de Begeleide Omgangs Regeling - aangepast - doorgegaan en Jongeren & Geld Zuid Limburg staat volledig in de steigers.

Met een recente uitbreiding van het bestuur van 4 naar 6 personen ligt er meteen een grote uitdaging: het vinden van een nieuwe locatie omdat we onze huidig kantoor zullen moeten verlaten rond de jaarwisseling.

Tot slot riep de voorzitter alle vrijwilligers op om in en rond de eigen kring mensen te motiveren als vrijwilliger actief te worden waarbij zij hun hun ervaring en deskundigheid kunnen inzetten om mensen weer de regie over hun eigen leven terug te geven.

Een geslaagde start waarbij enthousiast uitgekeken werd naar een prachtig seizoen 2021 - 2021.

 

Bij voorbaat dank en een vriendelijke groet,

 

Kees In 't Panhuis

Terug naar het nieuwsoverzicht