Hulp Humanitas bij geldzaken beter bereikbaar

Mensen uit Limburg  die geen zicht hebben op hun geldzaken, die het niet lukt om hun administratie alleen op orde te brengen kunnen makkelijk hulpvragen op een centrale website. De website maakt de activiteit van de Limburgse Humanitas afdelingen beter toegankelijk.

De link naar de site is  www.humanitas-talimburg.nl  

Op 28 januari aanstaande gaat de centrale aanmeldsite van de Limburgse afdelingen live. De bedoeling is, dat potentiële deelnemers voor ons project Thuisadministratie op een laagdrempelige manier hun hulpvraag via internet kenbaar kunnen maken. 

De site is laagdrempelig gemaakt en voldoet aan het keurmerk Drempelvrij. Zeker als mensen in de financiële sores zitten, is het belangrijk, dat ze snel en adequaat geholpen kunnen worden en daar hopen we met deze site een bijdrage aan te leveren.

De site wordt feestelijk geopend met een symposium in congrescentrum Het Forum te Roermond. Hier zullen gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen (Werk en Welzijn) en Peter Wesdorp (medeauteur van de VNG-uitgave De eindjes aan elkaar knopen en lector Incasso en schulden aan de Hogeschool Utrecht) als spreker optreden. Beroepsmatig geïnteresseerden kunnen zich alsnog (dus ook na de uiterste datum 4 januari 2016) aanmelden.

Verzoeken voor zich alsnog aan te melden kan alsnog op het e-mailadres info.zuid@humanitas.nl. We hopen u op 28 januari 2016 te mogen ontmoeten en er een inspirerende middag van te maken.

Humanitas 
Project Thuisadministratie
Westelijke Mijnstreek
Servi Janssen,
Coördinator 
M:  06 - 360 054 84 (sms)
T:   046 - 426 03 06
M:  06 - 242 681 43 (privé)
E:  servijanssen.humanitas@gmail.com
Terug naar het nieuwsoverzicht