Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar regelmatig, afhankelijk van de afspraken die je met de vrijwilliger maakt. Net zo lang tot je weer controle hebt over je eigen financiële administratie. We maken samen een overzichtelijk huishoudboekje met daarin jouw inkomsten en uitgaven. Na ongeveer een jaar kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. En als je dat wilt, komen we af en toe ook daarna nog eens langs om te horen hoe het gaat.

En tenslotte: op de website Rondkomen in het Westerkwartier vind je een overzicht van alle voorzieningen die er zijn voor mensen in het Westerkwartier die weinig te besteden hebben.

Neem daar vooral ook eens een kijkje.