Persbericht Leekstermeer Wandeltocht

Wandelen voor de kindervakantieweek!

Ieder jaar beleven 450 kinderen uit het Noorden een fijne vakantieweek via Humanitas. Kinderen die veelal niet in een thuissituatie verkeren waarbij dat mogelijk is. Er lekker even uit, onbezorgd een week verblijven op een kampeerboerderij. Gewoon leuke dingen doen. Ruim 300 vrijwilligers zetten zich die weken belangeloos in.

Patrick: “Na het ontbijt gingen we zwemmen ik ben 75 keer of meer van de glijbaan geweest”

Johnny: “Daarna gingen we spooktocht doen ik vond hem niet heel eng. Daarna moesten we douchen en tekencontrole doen daarna moesten we slapen. Woensdag vond ik een van de leukste dagen. “

Ieder jaar beleven 1000 wandelaars een mooi wandeltocht door het gebied nabij het Leekstermeer. Op zaterdag 26 mei a.s. organiseert de Rotaryclub Groningen-West dit voor de 13e keer. Dit jaar worden alle inschrijfgelden en sponsorgelden geschonken aan de Humanitas kindervakantieweken. Er zijn 3 fraaie wandelroutes uitgezet van 10, 17½, 25 en 40 kilometer. Bij de start en langs de routes wordt u met versnaperingen en muziek onthaald. De finish is dit jaar bij de borg Nienoord. U wordt daar feestelijk onthaald.

Inschrijven is mogelijk via de website www.leekstermeerwandeltocht.nl. Daar vindt u ook meer informatie over het goede doel.

Elk kind telt, gun ze een onbezorgde week en wandel mee!

Terug naar het nieuwsoverzicht