Westerkwartier

Vrijwilligers - Maatjes

Het Maatjesproject zoekt op korte termijn vrijwilligers:
  • In de gemeente Grootegast zoeken we voor een meneer van 48 iemand die samen met hem activiteiten buitenshuis wil ondernemen, bijvoorbeeld wandelen of iets anders. Meneer beschikt over een auto en zou graag samen met zijn maatje ergens heen gaan. Meneer rookt niet en heeft geen huisdieren; hij heeft geen voorkeur voor een man of een vrouw als maatje.
  • In de gemeente Zuidhorn zoeken we voor een jonge vrouw van 43 jaar een vrouwelijke vrijwilliger die met haar wil wandelen en praten. Liefst wekelijks of elke 2 weken. Ze houdt van dieren (en heeft zelf ook veel dieren, oa katten en een konijn), leest graag (bijvoorbeeld over geschiedenis) en ze is ook graag creatief bezig. 
  • In de gemeente Grootegast zoeken we voor een mevrouw van 76 iemand die zo nu en dan bij haar een kopje thee of koffie wil komen drinken en wat wil praten. Gewoon voor de gezelligheid. Het liefste een vrouw. Op dit moment komt mevrouw nog maar weinig de deur uit, waardoor haar contacten ook minder worden. Mevrouw heeft een hond.

Interesse?

Je kunt contact opnemen met Humanitas Maatjes Westerkwartier via de email: humaatjeswk@gmail.com.

Terug naar overzicht