CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06-22540187, 06-12234323
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Het bestuur heeft een overlegzaaltje in het Cultureel Activiteitencentrum De Bovenkruier in het 't Kalf in Zaandam, gemeente Zaanstad. Ook activiteiten uit Zaanstad e.o. maken daarvan gebruik. 

    In Purmerend hebben we geen vaste locatie.

  • Humanitas Zaanstreek-Waterland is actief in: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad

Uitgelicht: Kindervakantieweek en Levensboek

Kindervakantieweek in augustus!

Humanitas Kindervakantieweken biedt ook jouw kind een heerlijke vakantie.  Humanitas organiseert kindervakantieweek 2021 in de week van 7 t/m 14 augustus voor 9-10 en 11 jarigen! Aanmelding tot 27 juli...

Kinderen zijn aan het zaklopen op een grasveld

Nieuw in de Zaanstreek: Taalmaatjes. In het Blijfhuis is onlangs een pilotproject gestart. Vrijwilligers helpen vrouwen op een leuke manier bij het spreken in het Nederlands.  

Twee vrouwen in gesprek achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas Zaanstreek-Waterland
Ik zag meteen hier ga ik 'n leuke week mee hebben.

Didrik is in het dagelijkse leven kok en daarnaast vrijwilliger bij Kindervakantieweken. Een speciale vakantie voor speciale kinderen.

Wij vragen nog enkele keukenvrijwilligers voor de week 7 tot en met 14 augustus. Meld je aan!

Humanitas: Kindervakantieweken

Kindervakantie-week!

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert in 2021 het (onder voorbehoud van de corona-instructies van de regering) ook voor jouw kind. Het gaat om de week van 7 augustus tot en met 14 augustus. En bedoeld voor 36 kinderen. Kijk bij Kindervakantieweken!

Nu kan ik eindelijk eens vertellen hoe 't was

Humanitas Zaanstreek-Waterland organiseert de activiteit Levensboek. Volwassen vrijwilligers of scholieren (in het kader van hun maatschappelijk stage) voeren gesprekken met een oudere en maken een levensboek voor de oudere. Het resultaat is niet alleen een mooi levensboek maar ook boeiende ontmoetingen tussen jong en oud. 

//www.youtube-nocookie.com/embed/2LxONyc3DY4
Coördinatoren gevraagd!! Toon alle nieuwsberichten
23-10-2019 BOR in de zondagskrant

BOR uitgebreid in het Zondagsblad Zaanstreek. Zie de afdruk van de tekst in "In de media"