CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 22540187
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Wij hebben een overlegzaaltje in het Cultureel Activiteitencentrum De Bovenkruier in het 't Kalf in Zaandam, gemeente Zaanstad. 

  • Humanitas Zaanstreek is actief in: Assendelft, Beemster, Beets, Broek In Waterland, De Woude, Den Ilp, Edam, Edam-Volendam, Hobrede, Ilpendam, Jisp, Katwoude, Koog aan de Zaan, Krommenie, Kwadijk, Landsmeer, Marken, Markenbinnen, Middelie, Middenbeemster, meer...

Uitgelicht: BOR en Vriendschappelijk huisbezoek

BOR Zaanstreek. Ben je gescheiden? Lukt het niet om een omgangsregeling af te spreken? Wij helpen jou en je ex-partner graag weer verder. Ook als spanningen een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers treden steeds wat verder terug, als het goed gaat. Duur: 3 tot 6 maanden.

Een man en een vrouw zijn in gesprek aan een tafel in een huiskamer. Op de achtergrond zijn twee kinderen aan het spelen

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Een oudere vrouw en een jonge vrouw zitten op de bank in een huiskamere
Meer activiteiten van Humanitas Zaanstreek
Ik zag meteen hier ga ik 'n leuke week mee hebben.

Didrik is in het dagelijkse leven kok en daarnaast vrijwilliger bij Kindervakantieweken. Een speciale vakantie voor speciale kinderen.  

Humanitas: Humanitas Kindervakantieweken

Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind? Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind. Er zijn 9 plekken beschikbaar. Scholen en SWT's informeren u!

Nu kan ik eindelijk eens vertellen hoe 't was

Humanitas Zaanstreek organiseert de activiteit Levensboek. Volwassen vrijwilligers of scholieren (in het kader van hun maatschappelijk stage) voeren gesprekken met een oudere en maken een levensboek voor de oudere. Het resultaat is niet alleen een mooi levensboek maar ook boeiende ontmoetingen tussen jong en oud. 

//www.youtube-nocookie.com/embed/2LxONyc3DY4
Coördinatoren gevraagd!! Toon alle nieuwsberichten
23-10-2019 BOR in de zondagskrant

BOR uitgebreid in het Zondagsblad Zaanstreek. Zie de afdruk van de tekst in "In de media"