Vriendschappelijk Huisbezoek

Wil jij wel eens thuis met iemand praten als je eenzaam voelt? Of weer wat actiever worden in de maatschappij? Met onze vrijwilligers kun je alles delen.

Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Voel je je eenzaam? Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden, heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis of heb je een duwtje in de rug nodig om weer actief deel te nemen in de maatschappij? Denk dan eens aan Activerend en Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Het Activerend en Vriendschappelijk Huisbezoek kan duren van een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van de behoefte.

  • Woont u in de omgeving van Purmerend dan staat het team van Lotte Wouters en haar collega (coördinator VHB-Purmerend) voor u klaar. 
  • Woont u in Zaanstad, Oostzaan of Wormerland dan kunt u terecht bij het coördinatieteam Vriendschappelijk Huisbezoek Zaanstreek.