Middag Levensboek in Activiteitencentrum Bloesem

31 oktober waren velen in de Bloesem te Wormerveer om de levensverhalen van mensen aan te horen! Onze wethouder Rita Noordzij was er ook bij.

 

PERSBERICHT

De Middag van het Levensboek.

Achter elk leven schuilt een uniek verhaal.

Levensboekmiddag 2018 zaanstreekDe middag van het Levensboek  in 2018

Op donderdag 31 oktober 2019 vanaf 14.30 uur vond de Middag van het Levensboek plaats in het activiteitencentrum Bloesem aan de Vinkenstraat in Wormerveer.

Mensen vertelden hun levensverhaal aan schrijvers die er in samenspraak met de vertellers een boek van maken. Voor kleinkinderen, kinderen of vrienden of voor wie het maar wil lezen. 

Het was een feestelijke bijeenkomst, in aanwezigheid van wethouder Rita Noordzij, om de boeken te presenteren die het afgelopen jaar zijn uitgegeven.

Vertellers en schrijvers kwamen aan het woord, fragmenten uit de boeken worden voorgelezen. Vaak geven de verhalen een uniek inzicht in een stuk Zaanse geschiedenis. En dat alles muzikaal omlijst.

De bijeenkomst was gratis en niet alleen bedoeld voor de vertellers van hun levensverhaal en de schrijvers maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het schrijven, vertellen en lezen van een levensverhaal.

Het Levensverhaal is een activiteit van Humanitas Zaanstreek.

Terug naar het nieuwsoverzicht