Voorleesochtend in de Bieb

In het kader van de activiteit Levensboek organiseert Humanitas Zaanstreek op woensdagochtend 16 november van 10.30 – 12.00 uur een voorleesochtend in De Bieb aan de Westzijde 170h te Zaandam.

Tijdens deze voorleesochtend, waarbij vertellers en schrijvers aanwezig zijn, worden er nieuwe levensboeken aan De Bieb toegevoegd. Geinteresseerden kunnen deze boeken ter plekke lezen, maar zij zijn niet beschikbaar om uitgeleend te worden. Twee vertellers zullen uit hun boek voorlezen. 

Doel van deze activiteit is om mensen in de gelegenheid te stellen hun levensverhaal of een bepaalde episode in hun leven, meestal bedoeld voor de kinderen en kleinkinderen,  in de vorm van een boek na te laten. De vrijwilligers tekenen dit verhaal op en zorgen ervoor dat het gedrukt wordt. Als de verteller ermee akkoord gaat, wordt het boek in De Bieb geplaatst en/of gestuurd naar het Meertens Instituut.

Wilt u deze voorleesochtend bijwonen, dan bent u van harte welkom. Mocht u zich willen aanmelden als verteller of schrijver dan kunt u Humanitas Levensboek bereiken op e-mailadres zaanstreek@humanitas.nl of op telefoonnr. 075-6168356.

Terug naar het nieuwsoverzicht