Vacatures Zaanstreek-Waterland

 • Vrijwilligers voor Begeleide Omgangsregeling (BOR)

  Nieuw: Vrijwilligers gezocht voor begeleiding bij omgangsregeling gescheiden ouders (BOR).   Vrijwilligers ondersteunen van gescheiden ouders bij het maken van afspraken over een omgangsregeling van kinderen. Een dankbare en uitdagende taak. 

 • Nieuw: Coördinatoren Thuisadministratie

  Coördinatoren Thuisadministratie Purmerend e.o. en Zaanstad e.o. Wij zoeken (hoofd)coördinatoren voor zowel Zaanstreek als Purmerend. Belangstelling?

 • Coördinatoren voor activerend  huisbezoek

  Voor diverse projecten zoeken we coördinatoren.  Wegens de groei van de activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek zoeken wij een coördinatoren voor deze activiteit.

 • Nieuw: Coördinator  Lotgenotengroep

  Gezocht vrijwilligers en/of coördinatoren bij onze activiteit Steun bij Verlies Voor onze activiteit Steun bij Verlies zijn wij op zoek naar een coördinator voor het opzetten en begeleiden van een lotgenotengroep voor rouwenden.

 • Nieuw: vrijwilligers thuisadministratie

  Gezocht: Vrijwilligers voor thuisadministratie! Voor Purmerend en Zaanstad e.o. zoeken we vrijwilligers voor de thuisadministratie. zie vacatures. 

 • Schrijver Levensboek

  Met het ouder worden, wordt iemands levensgeschiedenis steeds interessanter. Vrijwilligers van Humanitas die een speciale opleiding hebben gevolgd, krijgen de kans om m.b.v. interviews een gesproken verhaal vast te leggen op papier, en zodoende een Levensboek te schrijven. De verteller bepaalt zelf ...

 • Bestuurslid

  Zaanstreek-Waterland zoekt een bestuurslid voor activiteiten  De organisatie van Humanitas Nederland gaat veranderen. Dit heeft ook gevolgen voor Humanitas Zaanstreek. U kunt daaraan een bijdrage leveren! Zie de vacature.