CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 22540187
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Wij hebben een overlegzaaltje in het Cultureel Activiteitencentrum De Bovenkruier in het 't Kalf in Zaandam, gemeente Zaanstad. 

  • Humanitas Zaanstreek is actief in: Assendelft, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostknollendam, Oostzaan, Spijkerboor, Spijkerboor Nh, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk

Uitgelicht: Vakantieweken en BOR

Humanitas Kindervakantieweken biedt ook jouw kind een heerlijke vakantie.  Neem voor informatie contact met onze co√∂rdinator Kindervakantieweken Suze Schoen! Laat de kinderen er lekker even tussenuit gaan!. Leeftijd: 6 tot 18 jaar.

BOR Zaanstreek Ben je gescheiden? Lukt het niet om een goede omgangsregeling af te spreken? Wij helpen jou en je ex-partner graag weer verder. Bor Zaanstreek helpt!. 

Meer activiteiten van Humanitas Zaanstreek
Humanitas: Humanitas Kindervakantieweken

Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind. Wees snel, er zijn nog enkele plekken over!!!!

Ik zag meteen hier ga ik 'n leuke week mee hebben.

Didrik is in het dagelijkse leven kok en daarnaast vrijwilliger bij Kindervakantieweken. Een speciale vakantie voor speciale kinderen.  

Nu kan ik eindelijk eens vertellen hoe 't was

Humanitas Zaanstreek organiseert de activiteit Levensboek. Volwassen vrijwilligers of scholieren (in het kader van hun maatschappelijk stage) voeren gesprekken met een oudere en maken een levensboek voor de oudere. Het resultaat is niet alleen een mooi levensboek maar ook boeiende ontmoetingen tussen jong en oud. 

//www.youtube-nocookie.com/embed/2LxONyc3DY4
Coördinatoren gevraagd!! Toon alle nieuwsberichten