Zaanstreek

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 22540187
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Wij hebben een overlegzaaltje in het Cultureel Activiteitencentrum De Bovenkruier in het 't Kalf in Zaandam, gemeente Zaanstad. 

  • Humanitas Zaanstreek is actief in: Assendelft, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Oostknollendam, Oostzaan, Spijkerboor, Spijkerboor Nh, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk

Uitgelicht: Vakantieweken en Huisbezoek

Humanitas Kindervakantieweken biedt ook jouw kind een heerlijke vakantie.  Neem voor informatie contact met onze coördinator Kindervakantieweken Suze Schoen! Laat de kinderen er lekker even tussenuit gaan!. Leeftijd: 6 tot 18 jaar.

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Meer activiteiten van Humanitas Zaanstreek
Humanitas: Humanitas Kindervakantieweken

Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Ik zag meteen hier ga ik 'n leuke week mee hebben.

Didrik is in het dagelijkse leven kok en daarnaast vrijwilliger bij Kindervakantieweken. Een speciale vakantie voor speciale kinderen.  

Nu kan ik eindelijk eens vertellen hoe 't was

Humanitas Zaanstreek organiseert de activiteit Levensboek. Volwassen vrijwilligers of scholieren (in het kader van hun maatschappelijk stage) voeren gesprekken met een oudere en maken een levensboek voor de oudere. Het resultaat is niet alleen een mooi levensboek maar ook boeiende ontmoetingen tussen jong en oud. 

//www.youtube-nocookie.com/embed/2LxONyc3DY4
Coördinatoren gevraagd!! Toon alle nieuwsberichten