Humanitas Kindervakantieweken

Helaas vanwege de coronavirus gaan de kindervakantieweken in 2020 niet door....In het voorjaar 2021 kunt u zich weer aanmelden. 

Dit jaar gaan de kindervakantieweken helaas niet door. Pas weer in 2021 zijn er weer nieuwe mogelijkheden. 

Vanwege de coronavirus is het niet mogelijk om deze weken goed voor te bereiden. Er zijn geen vrijwilligers beschikbaar om de weken te ondersteunen. Dus hebben we moeten besluiten om de aanmeldingen te stoppen. De aanmelding gaat weer in het voorjaar van 2021 weer open. Graag tot dan...

Wat zijn eigenlijk de Kindervakantieweken??

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms lukt dat gewoon niet. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 8 tot 12 jaar. 

Goed geschoolde en enthousiaste vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de kindervakantieweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Per groepje van 6 kinderen zijn er twee groepsleiders.

Het vrijwilligersteam maakt een gevarieerd programma met bos- en veldspellen, hutten bouwen, zwemmen of een bezoekje van de brandweer. Op vrije momenten kan er worden gevoetbald, geknutseld, verkleed of worden er toneelstukjes bedacht. De kinderen kunnen er lekker tussenuit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

De kosten voor deze weken worden door Humanitas geregeld via o.a. gemeentelijke subsidies, sponsoring en fondsenwerving.
Er wordt aan de ouders een kleine financiƫle bijdrage per kind gevraagd.

Aanmeldingen gaan via hulpverlenende instanties. 

Voor meer informatie neem contact op met coƶrdinatoren, zie telefoonnummer!