Zeeland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Adres:
  • Humanitas Zeeland is actief in: Aagtekerke, Aardenburg, Arnemuiden, Axel, Baarland, Biervliet, Biggekerke, Borssele, Breskens, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Cadzand, Clinge, Colijnsplaat, Domburg, Dreischor, Driewegen, Eede, Eede Zld, meer...

Onze vrijwilligers zetten zich in voor:

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start Walcheren helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger

Kinderkamp Zeeland is een fantastische vakantieweek voor elk van de 80 kinderen.

Het Humanitas Kinderkamp Zeeland is voor Zeeuwse kinderen en jongeren, in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar, die vanuit de thuissituatie niet of nauwelijks op vakantie kunnen of gaan.

Meer activiteiten van Humanitas Zeeland

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Bij Ondersteuning Aan Ex-gedetineerden helpt een coachend maatje jou je leven weer in te richten. Want na je detentie komt er meteen veel op je af op het gebied van wonen, werken en contacten. Je maatje adviseert je daarbij graag.

Vacatures
Secretaris Zeeland

Humanitas afdeling Zeeland is op zoek naar een secretaris. Lees voor meer informatie over deze functie de gehele vacature.

Bestuurslid Humanitas Zeeland met aandachtsgebied ‘Thuisadministratie’

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Humanitas afdeling Zeeland zoekt een bestuurslid met aandachtsgebied 'Thuisadministratie'. Kijk wat Humanitas jou te bieden heeft!

Bekijk alle vacatures

Maatjesproject LVB Voor jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Je maatje is een vrijwilliger die samen met jou op stap gaat. Wandelen of winkelen, of kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven.