Donatie Kindervakantiekamp Zeeland

De zomervakantie komt er weer aan. Ook wel DE grote vakantie. Voor veel mensen gaat dit automatisch gepaard met op vakantie gaan. Voor sommigen is dit geen vanzelfsprekendheid.

Sinds 1981 bestaat het Humanitas Kinderkamp Zeeland voor 80 Zeeuwse kinderen en jongeren, in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar, die vanuit de thuissituatie niet of nauwelijks op vakantie kunnen of gaan.

Dit zijn bijvoorbeeld kinderen van ouders, pleeggezinnen of tehuizen die onvoldoendefinanciële middelen hebben om een vakantiete betalen. Kinderen uit gezinnen waar één van de familieleden ziek is, kinderen met een (kleine) beperking of waarbij vanwege andere omstandigheden een vakantie niet binnen de mogelijkheden ligt.

We gaan lachen, bij kampvuur zitten en broodjesbakken, zwemmen, voetballen, knutselen, fietsen, dropping, middagje naar het strand, middagje naar Veere, hiken, dansen, speurtocht, afwassen, vlotten maken, levend bowlen, disco, hutten bouwen, een ren-je-rotspel, een zeilrace op het Veerse Meer en nog véééél meer!

Kinderkamp Zeeland draait volledig op de geweldige inzet van 35 vrijwilligers die 52 weken bezig zijn met de voorbereiding, opbouw en uitvoering van de jaarlijkse kindervakantieweek en wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren, giften en donaties. Zonder een bijdrage van de overheid is het elk jaar een enorme uitdaging om de vakantieweek tot een onvergetelijk succes voor de kinderen te maken.

Draagt u bij?

Super dat u ons helpt! Wij danken u hartelijk namens alle vrijwilligers en deelnemers van Humanitas Kinderkamp Zeeland.

* Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u op de hoogte te houden van de actie voor het Kinderkamp Zeeland.

Plezier tijdens Kinderkamp Zeeland