Donatie Kinderkamp Zeeland

De zomervakantie komt er weer aan. Ook wel DE grote vakantie. Voor veel mensen gaat dit automatisch gepaard met op vakantie gaan. Voor sommigen is dit geen vanzelfsprekendheid.

Sinds 1981 bestaat het Humanitas Kinderkamp Zeeland voor zo'n 70 à 80 Zeeuwse kinderen en jongeren, in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar, die vanuit de thuissituatie niet of nauwelijks op vakantie kunnen of gaan.

Dit zijn bijvoorbeeld:

  • kinderen uit gezinnen waar één van de familieleden ziek is;

  • kinderen met een (kleine) beperking;

  • kinderen van ouders, pleeggezinnen of tehuizen die onvoldoende financiële middelen hebben om een vakantie te betalen;

  • kinderen waarbij vanwege andere omstandigheden een vakantie niet binnen de mogelijkheden ligt.

We gaan lachen, bij kampvuur zitten en broodjesbakken, zwemmen, voetballen, knutselen, fietsen, dropping, middagje naar het strand, middagje naar Veere, hiken, dansen, speurtocht, afwassen, vlotten maken, levend bowlen, disco, hutten bouwen, een ren-je-rotspel, een zeilrace op het Veerse Meer en nog véééél meer!

Kinderkamp Zeeland draait volledig op de geweldige inzet van ongeveer 35 vrijwilligers die 52 weken bezig zijn met de voorbereiding, opbouw en uitvoering van de jaarlijkse kindervakantieweek en wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren, giften en donaties. Zonder een bijdrage van de overheid is het elk jaar een enorme uitdaging om de vakantieweek tot een onvergetelijk succes voor de kinderen te maken.

Draagt u bij?

Super dat u ons helpt! Wij danken u hartelijk namens alle vrijwilligers en deelnemers van Humanitas Kinderkamp Zeeland.

* Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u op de hoogte te houden van de actie voor het Kinderkamp Zeeland.

Plezier tijdens Kinderkamp Zeeland