Wat we doen

Hulp bij thuisadministratie

Vind je je weg niet meer in al je papieren en heb je geen idee waar je geld blijft? We helpen je om weer overzicht te krijgen op je administratie en je geldzaken. Kijk op de pagina van Thuisadministratie of neem contact op via telefoon (06-83889734) of mail.

Hulp bij opvoeding: Home-Start

Kun je een steuntje in de rug gebruiken bij het opvoeden of het draaiende houden van je gezin? Een vrijwilliger geeft praktische tips over opvoeden en helpt je op weg. Met onze steun kun je het na verloop van tijd weer zelf. Kijk hier voor meer opvoedondersteuning.

Humanitas Home-Start  en Home-Start+ Pijnacker-Nootdorp

Ieder gezin kent lastige tijden. Dan helpt Home-Start Pijnacker-Nootdorp je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. 

Opvoedingsondersteuning: Home-Start+

Opvoedingsondersteuning voor gezinnen met kinderen van 7 tot 14 jaar. Home-Start+. Een gezin draaiende houden en kinderen opvoeden, er bestaat geen opleiding voor. Als ouder doet u wat u kunt. In de meeste gevallen komt u er zelf wel uit. Soms lukt dat niet.

Vriendschappelijk huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Steun bij verlies

Vraag je je af hoe je verder moet? Het verlies van je partner of een kind verwerken doe je op je eigen manier. Bij een vrijwilliger van Humanitas, vaak een lotgenoot, kun je je verdriet uiten. Kijk op de pagina van Steun bij Verlies of neem contact op via telefoon (06-29235105) of mail.

Kind aan huis

Humanitas Kind aan huis biedt steun aan ouders die overbelast zijn. De vrijwilliger Kind aan Huis is er voor gezinnen waarvan de ouder of ouders overbelast zijn met één of meer kinderen in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar.