Wat we doen

Hulp bij thuisadministratie

Vind je je weg niet meer in al je papieren en heb je geen idee waar je geld blijft? We helpen je om weer overzicht te krijgen op je administratie en je geldzaken. Kijk op de pagina van Thuisadministratie of neem contact op via telefoon (06-83889734) of mail.

Home-Start

Kun je een steuntje in de rug gebruiken bij het opvoeden of het draaiende houden van je gezin? Een vrijwilliger van Home-Start geeft praktische tips over opvoeden en helpt je op weg. Met onze steun kun je het na verloop van tijd weer zelf. Kijk hier voor meer opvoedondersteuning.

Home-Start Pijnacker-Nootdorp

Ieder gezin kent lastige tijden. Dan helpt Home-Start Pijnacker-Nootdorp je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. 

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Kind aan huis Zoetermeer

Humanitas Kind aan Huis biedt steun aan ouders die overbelast zijn. De vrijwilliger Kind aan Huis is er voor gezinnen met één of meer kinderen in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar, waarvan de ouder of ouders overbelast zijn.