Steun bij verlies

Voor iedereen in Zoetermeer die een dierbare heeft verloren en hierbij hulp nodig heeft.

Steun bij verlies

Het verlies van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Vlak na het overlijden is er vaak voldoende aandacht vanuit uw omgeving. Maar na verloop van tijd neemt de steun af. Het gewone leven gaat voor iedereen door. Voor u voelt het alsof men verwacht dat u de draad gewoon weer oppakt en doorgaat. Maar u heeft nog steeds last van verdriet, eenzaamheid en pijn. U wilt uw verhaal nog steeds kwijt. Het liefst aan iemand die goed kan luisteren en uit ervaring weet hoe zwaar het is om een dierbaar iemand te verliezen.

Humanitas helpt

Humanitas biedt de mogelijkheid om uw verdriet te uiten. Dit kan bij een vrijwilliger die individuele begeleiding aanbiedt. Deze activiteit heet Steun bij verlies. Hierbij bezoekt een vrijwilliger u thuis. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Onderwerpen van gesprek zijn de verwerking van het verlies en hoe nu verder te gaan met het leven.

Meer informatie of een intakegesprek?

Cobie van Gemerde
E-mail: cobievangemerde@humanitaszoetermeer.nl
Tel: 06-51230979

Mechtelien Greve
E-mail: mechtelien.greve@gmail.com
Tel: 06-29235105

Interesse?

Wilt u individuele begeleiding? Neemt u dan contact op met Mechtelien Greve via 06 2923 5105 of via mechtelien.greve@gmail.com