Zoetermeer

Steun na scheiding

Voor iedereen in Zoetermeer die een langdurige relatie heeft verbroken en hierbij hulp nodig heeft.

Steun na scheiding

Ongeveer een derde van alle huwelijken eindigt tegenwoordig in een scheiding. Nooit had u dit verwacht, maar nu is het ook u overkomen. Naast het verdriet en de onenigheden met uw ex-partner, komen er veel praktische problemen op u af. Minder financiële middelen, misschien een gedwongen verhuizing, omgangsregeling voor de kinderen, verdeling van de inboedel. U kunt wel wat advies en steun gebruiken.

Humanitas helpt

Voor wie zich in deze situatie herkent, biedt Humanitas de groep Steun na scheiding aan. Hier ontmoet u mensen die net als u aan het scheiden zijn of die een scheiding achter de rug hebben. Hoe hebben zij het praktisch aangepakt? En hoe gaan zij om met hun verdriet en woede? U vindt herkenning en begrip bij anderen. Dat lucht op en schept een band. De kracht zit in het luisteren naar elkaar en het ontvangen van steun. U zult merken dat u weer vertrouwen krijgt in uzelf en in de toekomst.

Praktisch

De groep bestaat uit zes tot acht deelnemers en komt zes weken lang elke week samen. Bij voldoende interesse wordt de groep met nog zes weken verlengd. De bijeenkomsten vinden plaats bij Humanitas Zoetermeer, onder begeleiding van twee ervaren professionals. Deelname is gratis.

Coördinator

Chrystal Korving
E-mail: chrystal.korving@planet.nl

Interesse?

Wilt u deelnemen aan de groep Steun na scheiding? Neemt u dan contact op met Humanitas, via 079-3238833 of via info@humanitaszoetermeer.nl