ChristenUnie-SGP bezoekt Humanitas Zoetermeer

Woensdag 24 januari kreeg onze activiteit Thuisadministratie hoog bezoek. Lijsttrekker André Bos en Arco Weening van de ChristenUnie-SGP Zoetermeer kwamen naar ons kantoor om met de coördinatoren te praten over hun werk.

Tijdens deze ontmoeting is onder meer gesproken over het vele werk dat door de vrijwilligers van Thuisadministratie wordt gedaan, de drijfveren van vrijwilligers en coördinatoren, zaken waar de coördinatoren tegenaan lopen, project EMMA (Eerder Melden, Minder Achterstanden) en de samenwerking met SchuldHulpMaatje in Zoetermeer. De ChristenUnie-SGP is positief verrast over het vele goede werk dat door de vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie voor de inwoners van Zoetermeer wordt gedaan.

Humanitas biedt met Thuisadministratie hulp aan iedereen in Zoetermeer die schulden heeft of de regie over administratie, geldzaken en financiën kwijt is. Heeft u beginnende schulden? Wilt u hulp bij het op orde krijgen van uw administratie? Neem dan voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Thuisadministratie van Humanitas Zoetermeer. Bel met 06-83889734 of stuur een e-mail naar thuisadministratie@humanitaszoetermeer.nl.

Voor onze activiteit Thuisadministratie zijn we op zoek naar versterking van het team van coördinatoren en vrijwilligers. Ook is er een vacature van projectondersteuner. Wilt u het Thuisadministratie-team komen versterken? Kijk voor deze en meer vactures hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht