Humanitas en Jong Perspectief zoeken honderd vrijwilligers

Zaterdag 7 december was het 'Nationale Vrijwilligersdag'. Een mooi moment voor Humanitas Zoetermeer en Jong Perspectief om de campagne 'Ikhelpeengezin.nl' op te starten. Help jij mee?

In sommige gezinnen gaat het even niet zo goed. Een beetje hulp van een betrokken dorps- of stadgenoot kan in zo'n geval een groot verschil maken.

Ieder kind wens je een warm gezin toe. Datzelfde geldt voor de ouders. Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor de harmonie ontbreekt. Humanitas Zoetermeer en Jong Perspectief hebben de handen ineen geslagen om de kinderen uit zulke gezinnen wat extra aandacht en gezelligheid te geven, en de ouders een luisterend oor te bieden. Maar dat kan niet zonder jouw hulp.

Momenteel zijn er honderd gezinnen met kinderen in Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland die wachten op ondersteuning. Wij zijn met spoed op zoek naar honderd nieuwe vrijwilligers of maatjes die zich willen inzetten om deze kinderen en gezinnen te ondersteunen. Met slechts een paar uur per week maak jij al het verschil.

Meld je aan op de website www.ikhelpeengezin.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht