Humanitas Home-Start organiseert gratis webinar voor ouders

In samenwerking met Family Factor organiseert Humanitas Home-Start Zoetermeer op maandag 2 november de gratis webinar 'Alle ballen in de lucht: hoe dan??!'. Alle ouders uit Zoetermeer, Pijnacker en Nootdorp zijn vanaf 20:00 uur van harte welkom om digitaal aan te haken.

Is jouw leven als vader of moeder ook zo hectisch en overvol? Wordt het jou soms ook teveel om honderd dingen tegelijk te moeten doen? Hoe houd je het leuk, krijg je werk gedaan én zorg je ervoor dat je niet volledig opgebrand raakt? Dat leer je tijdens deze webinar.

Uitdagingen
De webinar duurt een uur, waarin we ingaan op de uitdagingen die ontstaan zijn door de coronacrisis en hoe je deze te lijf gaat. Op basis van praktische stappen ervaar je hoe je afrekent met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren.

Aanmelden
Je kan je aanmelden voor de webinar, die gepresenteerd wordt door Leonie Labrie, via deze link. We beginnen op maandag 2 november om 20:00 uur. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met coördinator Nina Koper via 06-13404839.

Terug naar het nieuwsoverzicht