Humanitas lanceert nieuwe activiteit Steunouder

Op maandag 13 februari 2017 vindt de officiële lancering plaats van Steunouder. Dit is een nieuw activiteit in Zoetermeer in het kader van preventieve opvoedondersteuning. Je bent van harte uitgenodigd om bij deze lancering aanwezig te zijn!

Een steunouder biedt een kind een aanvullend “thuis”. Zo krijgt de ouder(s) een steuntje in de rug zodat zij zelf voor hun kind kunnen blijven zorgen. Steunouders zijn voor het kind een soort “tante en oom” of “oma en opa” voor een dagdeel per week. Het gaat om kinderen van 0 tot 14 jaar uit kwetsbare gezinnen zonder netwerk.

Wij willen jullie informeren over dit nieuwe aanbod en willen graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden die deze activiteit biedt voor Zoetermeerse gezinnen.

Wanneer: Maandag 13 februari 2017
Tijd: 15:30 uur inloop, de bijeenkomst is van 16:00-17:00 uur.
Waar: Hoofdbibliotheek Zoetermeer (Duitslandlaan 440, 5e etage. Parkeren kan in de garage Duitslandlaan, eerste twee uur gratis).

De officiële opening zal worden verricht door wethouder Mariëtte van Leeuwen van de gemeente Zoetermeer.

Geïnteresseerd om bij de lancering van Steunouder aanwezig te zijn? Meld je dan aan bij coördinator Inti Schutte (i.schutte@humanitas.nl of 06-20252060). Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar wel meer willen weten over deze nieuwe activiteit, dan kan je ook altijd contact met haar opnemen.

Terug naar het nieuwsoverzicht