Humanitas Thuisadministratie viert 10-jarig jubileum

In 2006 begon Humanitas in Zoetermeer met de activiteit Thuisadministratie. De enthousiaste vrijwilligers van deze activiteit helpen inwoners van de stad om meer greep te krijgen op hun (financiële) administratie. Daarbij worden ze ondersteund door meerdere coördinatoren.

Dit jaar bestaat de grootste activiteit van Humanitas Zoetermeer tien jaar. Dat jubileum wordt gevierd met een groot feest op dinsdag 29 november voor alle actieve en oud-vrijwilligers en ketenpartners die deze activiteit de afgelopen tien jaar hebben ondersteund.

Het feest zal plaatsvinden in het gebouw van de Rabobank, gelegen aan de Eleanor Rooseveltlaan 29 in Zoetermeer. De inloop is vanaf 19:15 uur, het programma zelf duurt van 19:30 uur tot 22:00 uur. Geïnteresseerde oud-vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie kunnen zich aanmelden via thuisadministratie@humanitaszoetermeer.nl. Bel voor meer informatie Cees van Stijn (06-35115527) of John van Alphen (06-23345456), coördinatoren van Humanitas Thuisadministratie.

Terug naar het nieuwsoverzicht