Humanitas Zoetermeer organiseert speeddate ontbijtsessie voor nieuwe raadsleden

Humanitas Zoetermeer organiseert op woensdag 28 maart een speeddate ontbijtsessie voor de nieuwe raads- en commissieleden van de gemeente Zoetermeer. Dit met als doel om hen kennis te laten maken met de verschillende activiteiten die Humanitas in Zoetermeer aanbiedt.

Via speeddates worden de op 21 maart gekozen politici in de gelegenheid gesteld om de activiteiten die Humanitas in Zoetermeer aanbiedt beter te leren kennen. Het gaat hierbij om activiteiten op het gebied van Opvoedondersteuning (Home-Start, Home-Start+ en Steunouder), FinanciĆ«le zelfredzaamheid (Thuisadministratie) en Eenzaamheidsbestrijding (Steun bij Verlies en Vriendschappelijk Huisbezoek). Tijdens speeddates van tien minuten gaan de politici in gesprek met coƶrdinatoren, vrijwilligers en deelnemers van deze activiteiten. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Het is niet voor het eerst dat Humanitas Zoetermeer een dergelijke speeddate ontbijtsessie organiseert. Na de vorige gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 werd deze voor de eerste keer georganiseerd. Dit was een doorslaand succes en werd zeer gewaardeerd door de aanwezige raads- en commissieleden. Daarom is ervoor gekozen de sessie dit jaar opnieuw te organiseren.

De speeddate ontbijtsessie vindt woensdagochtend 28 maart plaats van 8:00 tot 9:00 uur in het kantoor van Humanitas Zoetermeer aan het Croesinckplein 24-26b, gelegen naast winkelcentrum Palenstein.

Terug naar het nieuwsoverzicht