Vrijwilligers bezoeken tentoonstelling 75 jaar Humanitas

Vrijdag 31 juli bezochten vier enthousiaste vrijwilligers, samen met coördinator Home-Start Nina Koper, de tentoonstelling '75 jaar Humanitas' in Museum De Voorde. Zij bekeken de tentoonstelling en sloten de middag af met een drankje en gebak, verzorgd door het bestuur van Humanitas Zoetermeer.

De tentoonstelling '75 jaar Humanitas' bevindt zich op de eerste etage. Je ziet de gehele tijdlijn van het ontstaan van Humanitas in 1945 tot aan nu. Humanitas staat al 75 jaar middenin de samenleving. Als mensen er zelf even niet uitkomen, biedt Humanitas hulp. Humanitas is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging.

Naast de Humanitas tentoonstelling, zijn er ook andere tentoonstellingen te zien in Museum de Voorde. Voor ieder wat wils, van jong tot oud. Het museum besteedt veel aandacht aan de interactieve beleving, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Bezoekje
Wil je ook een bezoekje brengen aan Museum De Voorde? Plan dit dan vooraf op de website. Het is zeker de moeite waard om deze zomer langs te gaan!

Terug naar het nieuwsoverzicht