Zoetermeer

Vacature: PROJECTONDERSTEUNER THUISADMINISTRATIE

Vacature: PROJECTONDERSTEUNER THUISADMINISTRATIE VOOR HULP BIJ SCHULDEN (VRIJWILLIGER)

Humanitas afdeling Zoetermeer biedt een aantal activiteiten aan, waaronder de activiteit Thuisadministratie voor hulp bij schulden. Deze activiteit ondersteunt mensen die tijdelijk de regie over hun administratie en financiën kwijt zijn. Het project is gericht op zelfredzaamheid van de deelnemers middels een kortlopende ondersteuning door uitvoerend vrijwilligers Thuisadministratie. Binnen de activiteit zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief die gezamenlijk ca. 90 deelnemers per jaar begeleiden. De activiteit wordt aangestuurd door een team dat bestaat uit coördinatoren en een projectondersteuner.

Wat doe je als projectondersteuner?
-  het opvolgen van nieuwe aanmeldingen door verwijzers of kandidaat deelnemers. Vanuit huis het (telefonisch) verzamelen van algemene informatie over de kandidaat deelnemer;
-  deelname op woensdagochtend aan het wekelijks coördinatorenoverleg;
-  het beheer en onderhouden van vrijwilligersbestanden;
-  het beheer en onderhouden van het bestand ketenpartners en contactpersonen;
-  het kunnen toepassen van Windows en Microsoft Word/Excel
-  het ondersteunen bij het organiseren van trainingen en bijeenkomsten;
-  het beheer en verspreiden van relevante informatie en publicaties;
-  het beheer en de aanschaf van kantoormateriaal;
-  het beheer van verjaardagen en jubilea van vrijwilligers/coördinatoren.

Humanitas Zoetermeer vraagt:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die graag samenwerkt binnen een enthousiast team. De projectondersteuner is betrokken bij de activiteit Thuisadministratie en is een belangrijke spil binnen het team. Ervaring en kennis worden continue gedeeld met de collega’s.

Beschikbaarheid gemiddeld 10 uur per week, waarvan 3 uur aanwezigheid bij het wekelijks coördinatorenoverleg en gemiddeld 7 uur vanuit huis.

Humanitas Zoetermeer biedt
:
Zinvol vrijwilligerswerk, gerichte opleidingen, onkostenvergoeding, vrijwilligersverzekering, begeleiding en intervisie en mogelijkheden tot persoonlijke groei.

De projectondersteuner wordt opgeleid en begeleid door een coördinator voordat taken worden overgedragen. Voor het uitoefenen van de functie wordt een mobiele telefoon en laptop beschikbaar gesteld.

Interesse?

Neem contact op met coördinator Cees van Stijn. Telefoonnummer is 06 351 155 27 of mail naar ceesvanstijn@humanitaszoetermeer.nl.

Kijk voor meer informatie op https://www.humanitas.nl/afdeling/zoetermeer/activiteiten/thuisadministratie/.

Terug naar overzicht